20090227

Aşktan Öte Seksten Beri

Ender Yıldızhan bunu yazıyormuş. Aslında haklı da biraz, kendimden örnek vereyim. Baba-mittafa ikilemi.
Kesinlikle uzun süredir aynı evde yaşadık bazen başbaşa kaldık, yani aynı evde iki insan formuna döndük.Bazı(bazı derken temel) farklılıklara rağmen 16 yıldır beraberdik. Birbirlerimizin odasında rahatlıkla çorapla gezebiliyorduk.
kakamızı aynı yere yapıyorduk. Aynı tolga ve babası gibi. Aferin ender süper dokunmuşsun bu konuya. Bak başka ne demiş de aynısı bizim için de geçerli
salonda oturup aynı tabaktan kavun yiyorlardı ve buna şaşırmıyorlardı.
tolga bazen durup dururken babasının parasının bir kısmını istiyordu, o da ona veriyordu`
Harbi takdir ettim bunu da.. Vee
bambaşka iki insan olmalarına rağmen birbirlerini seviyorlardı ve 16 yıldır sorunsuz bir şekilde aynı evi paylaşıyorlardı..
tolga, kendisiyle hiç ortak özelliği bulunmayan bir adamla bile sıkı bir çift olabilmişti..
*peki, benzer müzikler dinlediği, aynı servise bindiği, annesi annesiyle aynı yerde çalışan, sınıf arkadaşı buse'yle niye sıkı bir çift olamıyordu?
işte bunu anlayamıyordu..
Ne biliyim aklıma pek isim gelmiyor, tamam tek bir isim geliyor, dünyanın en süper kızı Tanya ile neden ben böyle olamıyorum :/ nedeeen?!

0 comments:

2006-2012

Hayır efendim bu kesinlikle ek$isozluk özentisi bir yazı değildir, sadece ucu kıytırık yerlere varan kendi öz inancımdan kaynaklanan bir bitim tarihi ve copyright mevzusudur. İşbu yazı burada olduktan sonra buradaki yazılar ve imajlar Birleşmiş Devletler İnterneti Koruma ve Geliştirme yasası altında ulvi haklar doğrultusunda korunmaktadır. Şimdilik buradaki yazılar, mittafa tüzel kişisinin okilovebeytiverymuch adıyla internete bir yansımasıdır ve bu yansımayı mittafa pek sevmektedir. Hatta bu tüzel kişi, artık tüzel olmakla kalmamakta, tüzel kişilikleri içermektedir, içerecektir, içermelidir. Eğer bu itirazınız varsa bi şekilde ulaşmanız pek tabii mümkündür. Süpaneke dinimiz amin