20080227

Ya teyze biz ikinci yılın sonunda seçiyoruz!




Prison Break bu sezon bitti dediler de inanmamıştım. Yani en azından 3. sezon bitti falan dediler ben devam eder eder diye avuttum kendimi. Boşuna avutmuşum yeni fark ettim. Resmi olarak duyurmuşlar bayağı önce. Üzüldüm. Hani ölmüşün arkasından konuşulmaz derler ya, bitmiş dizinin arkasından bence bayağı konuşulur. Yok konuşup can sıkcak spoiler vercek değilim. Sadece Lechero muydu neydi o kadar siyah bir insan nasıl mor bir gömlek giyer ona şaştım. Aslında adamın yüzünde de garip bir bakış var o da çok ilginç. Bu arada paylaşayım Lechero'yu google'layım dedim nahoş manzaralar çıktı. Yani internet is for porn olmuş yani.
Neyse mesele o değil, üniversitedeki 2.5'uncu yılım halen bölüme karar veremedim. Üretim diye girdim okula yok halen üretimci gibiyim ama her an ekonomiye kayabilirim. Bazen soruyorlar neden ekonomi. İsmi çok hoşuma gidiyor. Economics. Böyle komik gibi. Sonra parayla falan ilgileniyorsun. Hoş bir şey aslında. Gene de ne bileyim dar bir bakış açısına sahip oldugumdan ötürü olsa gerek ekonomici ne yapar ne eder bilmiyorum. Tek bildiğim iktisatçı diye çağrıldığı. Mühendis bey sıfatı ne bileyim güzel geliyor kulağa. Yani zenci bir insanın üstüne giydiği mor gömlek gibi bir şey ekonomi. Zenci olan ben oluyorum tabi bu durumda.

Düşünüyorum da böyle okulu ilk kazandığımda "ne bölümde okuyorsun yavrım" sorusuna 5 dakika açıklama yapardım. En sonunda öyle baymışım ki, 2 yıllık manifaturacılık okuycam diye kestirip atıyordum. Her halde o teyzelerin ahı tuttu, aklımda halen soru işaretleri mevcut. Aklımdaki başka bir soru işareti 200YTL'lik banknotların 2009da çıkacağı haberi. Sonra duydum ki madeni 1 ytller de kalacakmış. Neymiş şikayet gelmiş AB'den. Euro'ya benziyormuş. Yok efenim ne benzemesi, cık cık cık. Tamam birkaç kere ben de fark etmeden 2€ yerine 1 ytl kakalamış olabilirim ama tamamen dikkatsizlikten ötürü! :P Ne okuyum ben ya? Manifatura mı economics mi?

1 comments:

Anonymous said...

gel senle züccaciye tükkanı açalım. iyi para var diyolar.

2006-2012

Hayır efendim bu kesinlikle ek$isozluk özentisi bir yazı değildir, sadece ucu kıytırık yerlere varan kendi öz inancımdan kaynaklanan bir bitim tarihi ve copyright mevzusudur. İşbu yazı burada olduktan sonra buradaki yazılar ve imajlar Birleşmiş Devletler İnterneti Koruma ve Geliştirme yasası altında ulvi haklar doğrultusunda korunmaktadır. Şimdilik buradaki yazılar, mittafa tüzel kişisinin okilovebeytiverymuch adıyla internete bir yansımasıdır ve bu yansımayı mittafa pek sevmektedir. Hatta bu tüzel kişi, artık tüzel olmakla kalmamakta, tüzel kişilikleri içermektedir, içerecektir, içermelidir. Eğer bu itirazınız varsa bi şekilde ulaşmanız pek tabii mümkündür. Süpaneke dinimiz amin