20071106

Yağan yağmursa içtiğimiz ne?


Diye bir soru geldi aklıma 6 kasımın gecesi saat 1'e gelirken. Yağışlı, belki de sulu sepken? Yıl sonu gecesi misali kışla dolu, yılbaşı gecesi gibi sabahın olmasıyla dolu. Aslında sadece sulu. Anlam veren gecelere, sadece üç beş kelime. Yağan yağmursa içtiğimiz ne?

Gibisinden nacizane saçmalayan bu bünyeyi mazur görün sevdiceklerim, okurken yüzünüzde bir gram gülümseme varsa ne mutlu derim. Şiir yazmak değil benim işim. Ama elde değil mevsim kışa vurdu diye yazıyor bünye. Bünye dediğim de bendeniz patik, hüzünlü, duygulu. Şiir dolu, şairane, myspace'deki emolar gibi, nacizane.

3 comments:

Anonymous said...

yağan yağmursa; içtiğimiz japon çayıdır.

*soğuk içiniz*

Anonymous said...

blogunda yeni yazılar görmek isterük

Anonymous said...

ben de isterüm

2006-2012

Hayır efendim bu kesinlikle ek$isozluk özentisi bir yazı değildir, sadece ucu kıytırık yerlere varan kendi öz inancımdan kaynaklanan bir bitim tarihi ve copyright mevzusudur. İşbu yazı burada olduktan sonra buradaki yazılar ve imajlar Birleşmiş Devletler İnterneti Koruma ve Geliştirme yasası altında ulvi haklar doğrultusunda korunmaktadır. Şimdilik buradaki yazılar, mittafa tüzel kişisinin okilovebeytiverymuch adıyla internete bir yansımasıdır ve bu yansımayı mittafa pek sevmektedir. Hatta bu tüzel kişi, artık tüzel olmakla kalmamakta, tüzel kişilikleri içermektedir, içerecektir, içermelidir. Eğer bu itirazınız varsa bi şekilde ulaşmanız pek tabii mümkündür. Süpaneke dinimiz amin